Yoga Store

Yoga kommer ifrån Indien och har funnits i ca 5 000 år. Många förknippar yoga med fysiska ställningar och detta är en del av yoga. Men yoga innehåller mer än så, från fysisk träning till meditation och råd för hur du finner lugn och lycka. Man kan säga att yoga är en hel livsfilosofi.

Balans är ett nyckelord inom yoga. Man eftersträvar balans på alla plan, till exempel mellan aktivitet och vila, mellan styrka och rörlighet, mellan arbete och fritid samt mellan kropp och själ.

Rent fysiskt har yoga en fantastisk förmåga att utmana och stärka varje individs svagheter och därmed skapa balans i kroppen. Detta gäller vare sig du aldrig tränat tidigare eller är elitidrottare.

För den som vill erbjuder yoga mer än fysisk träning. Genom att arbeta med andningen och olika meditationstekniker  kommer du lättare ned i varv och hittar ro. Det gör att du blir mer närvarande i nuet och enklare kommer i kontakt med ditt inre.

Sattva betyder balans eller balanserad energi, och när vi är i balans så har vi bästa möjliga förutsättningen att nå vår fulla potential, den bästa versionen av oss själva!