Pia Wallberg

Pia har arbetat med friskvård sedan 1990 och med yoga sedan 2002. Hon är internationellt licensierad inom flera yogastilar och har studerat med några av världens främsta yogalärare. Hon är utbildad inom Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Yinyoga, Anusarayoga, ISHTA samt MediYoga.

Pia är grundare av och äger SattvaYoga. Hon har utbildat 100-tals yogalärare genom åren på bl.a The Academy, OmYoga och Yoga For Life. Hon anlitas flitigt som inspiratör på event och inspirationsdagar samt som mentor för yogalärare.

Hon har även utbildning inom medicin, är KBT-terapeut och en hängiven ryttare, vilket bidragit till att hon skapade SattvaRyttarYoga 2008, där hon tränar ryttare både fysiskt och mentalt i Sverige och utomlands upp till Grand Prix nivå.

Missa inte att följa med på hennes populära yogaresor!”För mig betyder yoga balans, hälsa och välmående. Jag började yoga främst för att rehabilitera en skada och eftersom jag inte visste så mycket om yoga så blev det mest fokus på det fysiska. Rehabiliteringen gav fantastiskt resultat och allt eftersom lärde jag mig mer om filosofin och yogans fantastiska tankesystem. Det öppnade helt nya vägar. Den mentala biten är väldigt viktig för mig så därför har jag även utbildat mig till KBT-terapeut för att bättre kunna ta hand om både det fysiska och mentala.

 Som lärare är jag pedagogisk, lekfull och noga med att anpassa tekniken utifrån varje individs förutsättningar. Min inspiration och det som får mig att älska mitt jobb är att se mina elever utvecklas.”

Läs mer om Pias EquitumCoachingSystem för ryttare piawallberg.se

 Sille Nyborg

Sille har arbetat med kommunikation i förändringsprocesser i flera former under de senaste 10 åren. Hon är utbildad beteendevetare och har länge arbetat som kommunikationskonsult, med fokus på på grupp- och organisationsförändring. Under senare år har fokus breddats till individnivå och den inre kommunikation vi har med oss själva, som kan hjälpa eller stjälpa oss i att nå våra mål. Sille arbetar bl. a. som coach inom det egna bolaget utifrån principerna i Co-Active Coaching och Victim Consciousness. Tillsammans med Pia håller hon kurser i personlig utveckling.

”Kommunikation och förändring är två aspekter i livet vi aldrig blir klara med eller fullfjädrade inom – det finns alltid
möjlighet att växa och lära sig mer. Jag brinner för och fascineras av, den enorma kraften som frigörs när vi lär oss att titta inåt, hittar det vi verkligen vill, och vågar ta fullt eget ansvar för att skapa det liv vi vill ha. Min största inspiration är att medverka till små och stora självinsikter som öppnar upp individens tankar om sig själv och skapar frihet att vara dem vi innerst inne är.”