Pia Wallberg

Pia har arbetat med friskvård sedan 1990. Hon arbetar heltid med yoga, meditation och som samtalsterapeut inom KBT och äger Sattva Yoga. Hon anlitas flitigt som inspiratör på event och inspirationsdagar runt om i landet samt som lärare vid olika utbildningar. Hon är även upphovsman till SattvaRyttarYoga där hon tränar ryttare upp till Grand Prix nivå. Pia är internationellt licensierad och har studerat med några av världens främsta yoga lärare. Hon är utbildad inom Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Yinyoga, Anusarayoga, ISHTA, MediYoga samt Kognitiv beteendeterapi. Hon reser regelbundet för att studera vidare inom yoga, meditation och psykologi.”För mig betyder yoga balans, hälsa och välmående. Jag började yoga främst för att rehabilitera en skada och eftersom jag inte visste så mycket om yoga så blev det mest fokus på det fysiska. Rehabiliteringen gav fantastiskt resultat och allt eftersom lärde jag mig mer om filosofin och yogans fantastiska tankesystem. Det öppnade helt nya vägar både fysiskt och mentalt. Den mentala biten är väldigt viktig för mig och därför mediterar jag varje dag. 

Som lärare är jag pedagogisk, lekfull och noga med att anpassa tekniken utifrån varje individs förutsättningar. Min inspiration och det som får mig att älska mitt jobb är att se mina elever utvecklas.”

Christina Bergland

Christina har yogat sedan 2007. Hon har varit elev hos Pia sedan 2008 där hon även gått sin lärarutbildning. Christina har arbetat med marknadsföring och försäljning i olika företag och branscher innan yogan började ta mer plats i hennes liv..” Yogan betyder mycket för mig och hjälper mig att bli medveten och fokusera på vad jag tycker är viktigt i livet. Den hjälper också att hitta den inre och yttre balansen. Jag tror att det finns något inom yogan för alla och min förhoppning är att kunna inspirera och dela med mig av de fantastiska ”verktygen” som yogan har.”

 Sille Nyborg

Sille har arbetat med kommunikation i förändringsprocesser i flera former under de senaste 10 åren. Hon är utbildad beteendevetare och har länge arbetat som kommunikationskonsult, med fokus på på grupp- och organisationsförändring. Under senare år har fokus breddats till individnivå och den inre kommunikation vi har med oss själva, som kan hjälpa eller stjälpa oss i att nå våra mål. Sille arbetar bl. a. som coach inom det egna bolaget utifrån principerna i Co-Active Coaching och Victim Consciousness. Tillsammans med Pia håller hon kurser i personlig utveckling.

”Kommunikation och förändring är två aspekter i livet vi aldrig blir klara med eller fullfjädrade inom – det finns alltid
möjlighet att växa och lära sig mer. Jag brinner för och fascineras av, den enorma kraften som frigörs när vi lär oss att titta inåt, hittar det vi verkligen vill, och vågar ta fullt eget ansvar för att skapa det livet vi vill ha. Min största inspiration är att medverka till små och stora självinsikter som öppnar upp individens tankar om sig själv och skapar frihet att vara dem vi innerst inne är.”