Yoga Store

Följ med Pia på yogaresa till ett lyxigt eco-retreat i Gambia.

5-12 november 2013

Inbäddat bland träden, intill den flera kilometer långa vita palmkantade stranden, ligger det lyxiga eco-retreat. Här du känner dig som i paradiset. Vare sig du vill koppla av på din terrass, svalka dig i havet eller sola på stranden hjälper den lugna atmosfären dig att varva ner. Retreatet belönades 2009 med ”Travel Award for Ethical Tourism”.

Pia är internationellt licensierad och har studerat med några av världens främsta yogis. Hon är utbildad inom Hatha, Anusara, Vinyasa, medicinsk yoga och meditation vilket innebär att hon kan ta god hand om deltagare på olika nivåer och med olika förutsättningar. Det gör att alla kan vara med.

Vi startar morgonen med 1,5 tim yoga där vi tränar styrka, rörlighet, balans och koncentration och vi avslutar dagen med ett lugnare yogapass, meditation eller andningsövningar.

Övrig tid spenderar du fritt som du önskar. Kanske med en god bok, någon utflykt eller med salta bad och sol på den 6 kilometer långa och oexploaterade stranden.

Pris: 7 350 :- exkl flyg

För mer info om våra resor gå in på  InShapetravel eller kontakta Pia direkt på 070-540 11 15 eller mail yoga@sattva.se.

Varmt välkomna!